• Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur     • Griezelen op Fort Kijkduin met Halloween! Kijk voor kaartjes op www.jwdw.nl     • Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum!     • Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Klik hier!    
Nederlands English

Fortenfestival

Piraten en soldaten op Fortenfestival!

 

Dit jaar op zondag 15 juli 2018 staat Fortenfestival in Fort Kijkduin totaal in het teken van soldaten en piraten! 
Door het gehele fort zijn de schietende schavuiten te vinden; ze knallen met laserguns, pistolen en vuren zelfs echte kanonnen af! Daarnaast is het mogelijk om over de markt wandelen, levend stratego te spelen (verover de vlag!) of lekker onderuitgezakt een film te kijken. Zelf leren om een zwaard te hanteren? Dat kan tijdens de workshop zwaardvechten!

In het restaurant is er muziek te vinden; Winnubst komt met een grote uitvoering van zowel het klein en groot harmonieorkest én de big band! De gezellige lieden van accordeongroep Blikker Balgen zijn aanwezig en er speelt een echte piratenband: Plunder!
Aan de jongste bezoekers wordt opgeroepen; trek je mooiste piratenoutfit aan!

 

Fortenfestival op zondag 15 juli in Fort Kijkduin tussen 10:00 en 18:00. Entree €8,- p.p. Een gezinskaart (2 volwassenen + max. 3 kinderen t/m 12 jaar) kost €27,50. Kinderen van 3 jaar en jonger zijn gratis.

 

Powered by: WebBuro WebBuro