• Griezelen op Fort Kijkduin met Halloween! Kijk voor kaartjes op www.jwdw.nl     • Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum!     • Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur     • Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Klik hier!    
Nederlands English

Agenda

Tijdens weekenden, vakanties en feestdagen:

Voerrondes in het aquarium om 12:30, 14:30 en 15:30

Rondleidingen door het museum om 11:00, 13:00 en 15:00


HALLOWEEN

Vrijdagavond 26 oktober 2018

 

Zoals ieder jaar wordt Fort Kijkduin compleet omgetoverd tot een groot en griezelig spookhuis met meer dan 100 acteurs en 10 scarezones! 

De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. Kaarten zijn in de voorverkoop online te koop bij Jongerencentrum de Wering via deze link: https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1988 

 

Fort Kijkduin is met Halloween op vrijdagmiddag na 13:00 niet meer geopend voor regulier bezoek vanwege de opbouw van het evenement.

 

 

MUSEUMNACHT

Vrijdagavond 23 november 2018

 

De jaarlijkse Museumnacht vindt dit jaar plaats op 23 november. Voor degenen die Halloween te eng vinden is dit een perfect uitje, het is namelijk geschikt voor alle leeftijden. Gewapend met een fakkel betreed je het donkere fort onder leiding van een gids. Door het gehele fort worden er theateroptredens uit de historie voorgedragen waardoor het fort echt tot leven komt. 

De Museumnacht start om 19:00, elk half uur vertrekken er rondleidingen met een gids. De laatste rondleiding vertrekt om 21:30. Het aquarium en de cantine zijn tot 23:00 te bezichtigen.


Voor de museumnacht is reserveren vooraf sterk aan te raden wegens drukte. Reserveren kan via info@fortkijkduin.nl of per telefoon 0223-612366. U kunt op de avond zelf afrekenen bij de receptie.

 

 

FORT FAIRYTALE

Zaterdag 8 december 2018

 

Fort Fairytale keer weer terug! Dit is voornamelijk gericht op jongere kinderen én voor iedereen die van sprookjes houdt! 
Door het gehele fort lopen er sprookjesprinsen en prinsessen, kun je zingen met Elsa of eendjes vangen met Ariel. Pas op voor de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland en wie weet zie je Alice zelf ook nog wel ergens verdwalen. Misschien is het handig als je leert toveren met Harry Potter op Zweinstein om je te wapenen tegen de enge piraten die door het zee-aquarium rond dwarrelen. Je waant je in een levende sprookjeswereld, je moet het zien om de betovering te kunnen ervaren!

Wederom worden de voorstellingen uitgevoerd door de Figurantengroep OuderwetZ. 

 

De kaartverkoop is gestart!

Gratis naar Fort Fairytale? Koop dan nu een speciale chocoladereep bij Bakkerij Dunselman, wie weet vind jij de gouden wikkel!! 

 

Fort Kijkduin is tijdens Fort Fairytale niet open voor regulier bezoek. 

Powered by: WebBuro WebBuro