Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Klik hier!     • Zaterdag 8 december sprookjes bij Fort Fairytale in Fort Kijkduin!     • Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum!     • Dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur    
Nederlands English

Agenda

Tijdens weekenden, vakanties en feestdagen:

Voerrondes in het aquarium om 12:30, 14:30 en 15:30

Rondleidingen door het museum om 11:00, 13:00 en 15:00


FORT FAIRYTALE

Zaterdag 8 december 2018

 

Fort Fairytale keer weer terug! Dit is voornamelijk gericht op jongere kinderen én voor iedereen die van sprookjes houdt! 
Door het gehele fort lopen er sprookjesprinsen en prinsessen, kun je zingen met Elsa of eendjes vangen met Ariel. Pas op voor de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland en wie weet zie je Alice zelf ook nog wel ergens verdwalen.

 

Je waant je in een levende sprookjeswereld, je moet het zien om de betovering te kunnen ervaren!

Wederom worden de voorstellingen uitgevoerd door de Figurantengroep OuderwetZ. 

 

De kaartverkoop is gestart! Klik hier voor online kaarten

Gratis naar Fort Fairytale? Koop dan nu een speciale chocoladereep bij Bakkerij Dunselman, wie weet vind jij de gouden wikkel!! 

 

Fort Kijkduin is tijdens Fort Fairytale niet open voor regulier bezoek. 

 


 

Kom in de winter naar Fort Kijkduin


In de kerstvakantie kun je een ruggenschildje van een zeekat komen beschilderen. Benieuwd wat dat is? Kom kijken! Of doe je liever een speurtocht? Dagelijks zijn er voerrondes om 12:30, 14:30 en 15:45 en kun je zelf ook de vissen voeren. Rondleidingen door het museum om 11:00, 13:00 en 15:00.

Fort Kijkduin is de gehele winter dagelijks geopend tussen 11:00 en 17:00 (m.u.v. 1e kerstdag en oudejaarsdag. Nieuwjaarsdag vanaf 12:00).

 

Nieuw: Tentoonstelling over Duitse Propaganda affiches uit WOII

Powered by: WebBuro WebBuro