• Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum!     • Dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur    
Nederlands English

Agenda

FORT FAIRYTALE

Zaterdag 9 december 2017

 

Na het succes van de vorige vindt er weer Fort Fairytale plaats in Fort Kijkduin. Dit is voornamelijk gericht op jongere kinderen én voor iedereen die van sprookjes houdt! 
Door het gehele fort lopen er sprookjesprinsen en prinsessen, kun je zingen met Elsa of eendjes vangen met Ariel. Pas op voor de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland en wie weet zie je Alice zelf ook nog wel ergens verdwalen. Misschien is het handig als je leert toveren met Harry Potter op Zweinstein om je te wapenen tegen de enge piraten die door het zee-aquarium rond dwarrelen. Je waant je in een levende sprookjeswereld, je moet het zien om de betovering te kunnen ervaren!

Wederom worden de voorstellingen uitgevoerd door de Figurantengroep OuderwetZ. 
Ook dit jaar geeft Klein Harmonieorkest Winnubst twee fantastische optredens in de balzaal van Fort Kijkduin. Zij spelen de wondere Disneynummers, die je waarschijnlijk bij de eerste klanken al herkent.

Kinderen kunnen geschminkt worden en het is zeker aangeraden om met je mooiste Disneykostuum te komen, want ook dit keer is er weer een prijs voor de mooiste outfit! Ook kunnen ze verschillende muziekinstrumenten uitproberen of voorgelezen worden.

Fort Fairytale is op zaterdag 9 december tussen 13:00 en 22:00. De middageditie begint om 13:00, het concert om 15:00. De avondeditie start om 18:30, het concert om 19:45. Het museum en aquarium sluiten om 19:45. Toegangsprijzen zijn €8,- p.p. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis. Nieuw dit jaar is de gezinspas, voor €27,50 is er toegang voor 2 volwassen en 2 kinderen. Tevens zijn er VIP-passen, voor €15,- wordt het kind extra in het zonnetje gezet, zowel tijdens de wandelroute als bij het concert. Entree kan met pin en contant betaald worden, bij de kramen alleen met contant. Kaarten zijn ook van te voren online te koop via de site van Winnubst.
http://winnubst-muziek.nl/kaartverkoop.html

 

Kaarten voor de middag-editie zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten voor de avond-editie zijn nog beschikbaar. Fort Kijkduin is tijdens Fort Fairytale niet open voor regulier bezoek. 

 


https://www.facebook.com/events/153015031970927/

Powered by: WebBuro WebBuro